Exclusieve Boxspring


Als uw huidige bed niet zo comfortabel is als u zou willen, kunt u overwegen om het te vervangen met een nieuwe boxspring.

Wat is een boxspring en waarom hebt u er een nodig?

Een boxspring is in wezen een stabiele basis voor uw matras. Een exclusieve boxspring zorgt er niet alleen voor dat het bed er mooier uitziet (omdat het matras hierdoor niet direct op de vloer rust) maar het verbetert ook uw comfort. Dit komt omdat het als een schokdemper werkt die uw gewrichten ondersteunt wanneer u in en uit bed stapt.

Een boxspring is niet alleen voordelig voor u maar het komt ook uw matras ten goede, omdat het slijtage kan verminderen door simpelweg een stevige basis te bieden. Als gevolg hiervan zal uw matras na verloop van tijd minder snel doorzakken, wat betekent dat deze misschien nog langer meegaat.

Boxsprings versus lattenbodems

Natuurlijk hebben boxsprings voordelen die lattenbodems niet hebben. Ten eerste, kunnen lattenbodems dun en licht zijn, waardoor ze na verloop van tijd verschuiven of breken, wat niet gebeurt bij boxsprings. Als de latten niet dicht genoeg bij elkaar zitten, kan het matras nog steeds doorzakken, waardoor u misschien niet de ondersteuning krijgt die u nodig hebt. Mensen die een hard oppervlak willen om op te slapen, bijvoorbeeld om rugpijn te verminderen, geven de voorkeur aan een boxspring, omdat deze steviger is en het gewicht over het matras beter verdeelt.

Bekijk onze collectie boxsprings. We hebben veel verschillende maten en stijlen op voorraad, zodat u snel kunt vinden wat u nodig hebt voor een goede nachtrust. Wij hebben de keuze uit de volgende afmetingen:

exclusieve boxspring