Cinewall


Een cinewall is een televisie in combinatie met een open haard. Deze twee elementen worden meestal in een kast geplaatst die de tv en de open haard integreert. Door uw televisie te combineren met een open haard creëert u een zogenaamde cinewall. Onder of naast de televisie kan een elektrische of bio ethanol haard geplaatst worden. Alle kabels van de apparatuur worden netjes weggewerkt zodat ruimte voor de televisie en voor een open haard wordt vrijgemaakt. Desgewenst kunnen een volledig ingerichte wandkast of inham worden geïnstalleerd voor boeken, foto’s of kunstvoorwerpen. Het leuke van dit soort ontwerpen is dat ze geheel naar eigen smaak en functionaliteit te realiseren zijn.

De keuzes als het gaat om een cinewall zijn eindeloos. Een cinewall wordt op maat gemaakt met een elektrische haard of een bio-ethanol haard. Veel elektrische haarden worden uitgerust met slimme functies. Hierdoor zijn ze niet alleen te bedienen met een afstandsbediening maar ook via een app of kunnen zij worden gekoppeld aan een smart home systeem zoals Google Home of Alexa. Een stopcontact is voldoende om uw haard aan de praat te krijgen. Met een cinewall zijn kabels en snoeren snel weggewerkt en is een elegante uitstraling gegarandeerd. Doordat een cinewall een combinatie is van een televisie en een open haard, creëert het een blikvanger in huis. Dit maakt het een perfecte plek waar jong en oud samen kunnen komen om samen te genieten.

Ook het uiterlijk van een cinewall valt eindeloos te combineren. Kies voor een moderne uitstraling, bijvoorbeeld met een betonnen frame voor uw haard. Of kies voor dezelfde kleur als de muren zodat de tv en open haard in elkaar opgaan. Ook is het natuurlijk mogelijk om een ​​echte thuisbioscoopervaring te creëren door LED-verlichting toe te voegen. Een interieurarchitect kan een complete cinewall voor u ontwerpen. Iets eenvoudigere ontwerpen kunt u ook heel eenvoudig zelf maken. Achter de televisie hebt u wel wat ruimte nodig om alle kabels te verschuilen. De inbouwhaard wordt over het algemeen onder de televisie geplaatst. De televisie hoeft niet precies even breed te zijn als de haard. Met een goed ontwerp is dit helemaal niet storend.

cinewall